Povežimo se
OBAVIJEST IZ GRADA:  BRALIĆ I INTRADE U ČETVRTAK NA TRGU PET BUNARA, ULAZ MOGUĆ OBAVIJEST IZ GRADA:  BRALIĆ I INTRADE U ČETVRTAK NA TRGU PET BUNARA, ULAZ MOGUĆ

Vijesti

OBAVIJEST IZ GRADA: BRALIĆ I INTRADE U ČETVRTAK NA TRGU PET BUNARA, ULAZ MOGUĆ

OBAVIJEST IZ GRADA: BRALIĆ I INTRADE U ČETVRTAK NA TRGU PET BUNARA, ULAZ MOGUĆ UZ COVID POTVRDE!

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u sklopu obilježavanja 30.obljetnice Dana obrane Zadra, koji je odgođen prošlog tjedna, održat će se u četvrtak 14. listopada 2021. u 19 sati na Trgu Petra Zoranića i Trgu 5 bunara kada meteorološke najave predviđaju bolje vremenske uvjete sa suhim, malo prohladnim vremenom.

Koncert je besplatan, a organizira se sukladno epidemiološkim uvjetima i važećim mjerama Nacionalnog stožera. Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru (Jurja Barakovića 5) od danas (ponedjeljak 11.listopada 2021.) do sat vremena prije početka koncerta uz predočenje COVID potvrde.

Za sve zainteresirane za koncert koji nemaju COVID potvrdu bit će organizirano testiranje brzim anitgenskim testom bez naplate u četvrtak 14. listopada od 8.00-15.00 sati u prizemlju Zavoda za javno zdravstvo, Ul. Ljudevita Posavskog 7, te od 15.00-18.00 sati u Atriju palače Cedulin.

Po dobivenim negativnim testovima i izdanoj potvrdi, uz predočenje osobne iskaznice, građani mogu preuzeti ulaznicu za koncert u TIC-u.

1 Comment

1 Comment

  1. Sonja Begonja

    11. listopada 2021. at 14:58

    E moj Braliću proda se i ti!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno