Connect with us
PRUŽIMO JOŠKU ŠANSU ZA ŽIVOT! PRUŽIMO JOŠKU ŠANSU ZA ŽIVOT!

Vijesti

PRUŽIMO JOŠKU ŠANSU ZA ŽIVOT!

Joško Pende otac je dvoje maloljetne djece od 5 i 12 godina, ribar i zaljubljenik u more, čiji je miran otočni život na Silbi naglo narušila strašna dijagnoza – karcinom pluća. Kao što znamo, svaki karcinom ima više vrsta, a za ovaj njegov, nažalost, nema lijeka u Hrvatskoj. Nada ipak postoji – odlazak u Istanbul…

Joško Pende otac je dvoje maloljetne djece od 5 i 12 godina, ribar i zaljubljenik u more, čiji je miran otočni život na Silbi naglo narušila strašna dijagnoza – karcinom pluća. Kao što znamo, svaki karcinom ima više vrsta, a za ovaj njegov, nažalost, nema lijeka u Hrvatskoj.

Nada ipak postoji – odlazak u Istanbul u privatnu bolnicu Acibadem Altunizade u kojoj je dostupna nova metoda liječenja karcinoma, poznatija pod nazivom CAR-T odnosno terapija kimeričnim antigenskim receptorima.

Na putu do njegove šanse za život stoje ogromni troškovi – potrebno je skupiti 50.000 eura kako bi Joško i njegova žena Martina mogli otići u Istanbul po novu šansu za život.

Vrijeme nije na njihovoj strani i stoga je naša pomoć potrebna odmah – dajmo Jošku šansu da gleda svoju djecu kako rastu, poziva stranica Slatkopedija.
.
Svi koji možete uplatite iznos na ovaj račun: Josip Pende (tekući kunski, Erste banka) HR5024020063210356912 (pomoć za liječenje).


Popularno