Povežimo se
BILI SMO NA CIJEPILIŠTU NA VIŠNJIKU BILI SMO NA CIJEPILIŠTU NA VIŠNJIKU

Vijesti

BILI SMO NA CIJEPILIŠTU NA VIŠNJIKU

Evo zašto su se Zadrani požurili cijepiti!


2 komentara

2 Comments

 1. Marija Nikolic

  5. studenoga 2021. at 14:00

  Ovaj koji bi sve postrojio 😂😂😂

 2. Daniela Dunat Amon

  5. studenoga 2021. at 14:10

  Prestrašno koliko ljudi uopće ne donosi takvu odluku u smislu vjerovanja da štiti zdravlje ili ikakvih podrobnijih informacija na temu, što bi u biti bio jedini opravdan razlog zbog kojeg netko pristupa nekoj medicinskoj usluzi – nego su razlozi pasivnog pristanka na javni teror te osobnog komformizma, da možeš funkcionirati po njihovim pravilima.

  Da kažu da trebamo skakati sa zgrada jer su ubuduće zabranjeni svi drugi načini odlaska na posao, i na to bi pristali – da ne izgube posao? 😔

  Sretno svima i neka nemaju posljedice ni cjepiva ni bolesti, ali samo “cjepilište” je pretužno i strašna slika ovog “matrixa”.

  Zabranili su vam zrak, kisik, slobodno kretanje, druženje, tj. sve što inače čini zdravlje, a vi i dalje mislite da ste došli po – “zdravlje”?

  Svi koji toliko slave “struku” neka prime na saznanje da ni “s” od struke više neće biti uz njih u trenu kad/ako dobiju doživotne teške posljedice cijepljenja. U tom ste slučaju sami i borite se s invaliditetom, a svi imaju oprane ruke i nećete dobiti niti ispriku, kamoli pomoć i odštetu (fiktivnu jer za zdravlje ne postoji adekvatna odšteta).

  Bolje da su otvorili HRANILIŠTE za gladne ljude.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno